Welkom bij watTwest

 

watTwest staat voor 'Werken Aan de Toekomst van Tilburg West' en is actief in de wijken Wandelbos, de Reit en 't Zand. De wijkcoöp zorgt door en voor bewoners voor een betere leefbaarheid in de eigen buurt. Speerpunten hierbij zijn leren, werken en de wijk.

Ons kantoor


Ons team


Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.Overig nieuws


Terug naar overzicht

12-04-2017

BuurTent in Tilburg Centrum voor Fietsen

Woensdag 12 april om 14.00 uur werd de buurTent gesignaleerd in Tilburg centrum. Samen met handhaving gemeente Tilburg gaf het team van de buurTent informatie aan de bestuurders van fietsen. Door de gemeentelijke handhaving zijn 18 rijwielen gecontroleerd. Geen fiets werd als verdacht gesignaleerd.

De fietsers ontvingen informatie over het goed beveiligen van hun rijwiel tegen diefstal. Zo werd gemeld dat bij veel (bewaakte) stallingen de bestuurders hun rijwiel gratis kunnen stallen. Daarnaast ontving het winkelend publiek een folder. Hierin staat vermeld dat de bestuurder van het rijwiel bij diefstal altijd aangifte moet doen.

Belangrijk is het unieke framenummer te noteren. Via dat nummer kan sneller de rechtmatige eigenaar teruggevonden. Als het rijwiel niet over een uniek framenummer bezit, kan bij A.F.A.C. aan de Koopvaardijstraat te Tilburg een nummer in het voertuig geponst worden. Wel dient een geldig legitimatiebewijs getoond worden.
Ook werden de bezoekers geïnformeerd over de website www.stopheling.nl. Wanneer een tweedehands rijwiel aangeschaft wordt, kan via deze website gecontroleerd worden of de fiets als gestolen geregistreerd staat.

 20170412 foto.jpg


Terug naar overzicht