Welkom bij watTwest

 

watTwest staat voor 'Werken Aan de Toekomst van Tilburg West' en is actief in de wijken Wandelbos, de Reit en 't Zand. De wijkcoöp zorgt door en voor bewoners voor een betere leefbaarheid in de eigen buurt. Speerpunten hierbij zijn leren, werken en de wijk.

Ons kantoor


Ons team


Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.Overig nieuws


Terug naar overzicht

02-05-2017

WatTwest Promoot Knutselclub

Dinsdagavond 2 mei om 19.30 uur kwam de knutselclub van wijkcoöp watTwest weer bijeen Nadat die enkele maanden eerder gestart is, blijkt de belangstelling tot deelname gestadig te groeien. Opnieuw werden een aantal nieuwe dames verwelkomd.

De knutselclub komt om de veertien dagen bijeen in wijkcentrum 't Sant, Beneluxlaan 74 in Tilburg West. De bijeenkomsten vinden plaats in de Jules Deelderzaal. De aanvang van de avond is 19.30 uur en om 21.30 uur wordt er opgeruimd en afgesloten.

Zowel oudere als jongere mannen en vrouwen zijn welkom. Naast het ontmoeten van medewijkbewoners, kan men onderling informatie uitwisselen over de verschillende activiteiten Te denken valt aan het maken van wenskaarten en brei- of haakwerkjes. Alle mogelijke creatieve vormen zijn mogelijk.

Wel dienen de bezoekers van de avonden zelf materiaal en gereedschap mede te nemen.
Daarnaast zijn aan de bar van het wijkcentrum consumpties verkrijgbaar (koffie, thee, fris en alcoholische dranken). Heeft u zin gekregen om een keertje te komen kijken of deel te nemen? U bent hartelijk welkom op de eerstvolgende knutselavond op dinsdag 16 mei om 19.30 uur.

 20170502 knutselclub.jpg


Terug naar overzicht